Rakkaustarina | Kertomus teistä kahdesta.

Näen valon siellä missä liikut.
Näen sinut, auringon.
Niin kauan luoksesi kaivannut
on synkkä mieleni rauhaton.
Niin loista, loista aurinkoni
älä kaihda varjoa minun.
Minä tulen keskeltä harmainta
ja minä tahdon olla sinun.

”Hymyillessään hänen poskipäänsä nousevat ja silmäkulmiin muodostuu ryppyjä. Hän itse on niistä muka pahoillansa, vaikka kuittaakin asian usein leikkisästi väittäen niitä minun huonojen vitsieni syyksi.  Hän on ikiaikaisen viisas ja ehdoitta hellä. Hänen toimekkuutensa on samalla suloista ja vakuuttavaa – ja minusta tuntuu, etten minä osaisi koskaan olla kaikkea sitä, mitä hän osaa toiselle ihmiselle olla.  Matka tähän päivään on ollut elämäni suurin ja ihmeellisin seikkailu. Sen sävyt ovat värittäneet elämäni uudeksi kuvaksi ja sen sanat ovat laulaneet minulle kaunista lauluansa jokaisessa aamussa, jonka olen hänen kasvoiltaan nähnyt. Ihmettelen edelleen sitä, kuinka kaikki tuntuu edelleen samalta kuin silloin kauan sitten. Viimeksi eilen hän avasi keskustelun, kuten hän avasi sen kymmenen vuotta sitten, tavatessamme ensikertaa. Silloin hän istuutui tarmokkaasti pöytään minua vastapäätä, avasi suunsa ja kuin vastauksestani piittaamatta hän ilmoitti, että minun tulee viedä hänet kahvilaan. Hän ei antanut minulle vaihtoehtoja ja juuri se on tehnyt minusta maailman onnellisimman miehen.”

Tee tarinastanne ikuinen –  kerro kertomuksenne sanoiksi

Kuinka monta sattumaa piti tapahtua, jotta te kaksi tapasitte? Mihin sinä kiinnitit huomiota hänen puheissansa? Ovatko hänen ystävänsä yhtä jännittäviä kuin hänen perheenjäsenensä? Miltä hän näyttää aivastaessa ja nauraako hän silloin, kun sinä liukastut luistimilla?

Keitä te kaksi olette ja mikä on teidän tarinanne?

SalonSiru on tuonut rakkaudentäyteiseen valikoimaansa tarinapalvelun. Tekstit tuottaa runoilija Linda Huhtinen, joka tapaa rakastuneet henkilökohtaisesti. Tekstin pituus ja käyttötarkoitus suunnitellaan yhdessä tarinan kohteen kanssa. Tarinasta voi tehdä vaikkapa kirjasen, kirjekuoren väliin taitettavan sivun, juhlapuheen tai vaikka kahdenkeskeisen merkkipäivän lahjan. Tarinan pituuden mukaan sovitaan tapaamisia, jossa kirjoittaja tapaa paitsi rakastuneet, myös heidän toiveestaan muita lähipiirin ihmisiä. Tarvittaessa haastatteluun voidaan kutsua vain toinen osapuolista.

Tarinan tarkoituksena on kirjoittaa sanoiksi rakkaimmat muistot, yhteinen historia, sekä erityisesti ne asiat, joita te toisissanne rakastatte. Ihminen tulee helposti sokeaksi omille ajatuksillensa, siksi toisinaan on tarpeellista istua alas ja kertoa – antaa toisen ihmisen löytää ne asiat, joihin ei itse aina kiinnitä huomiota. Ja näin syntyy tarina, joka on kaikessa todellisuudessaan maailman tärkein.

Se on tarina teidän onnestanne.

Kysy lisää: sirusalo@gmail.com tai 0400 446 777

SalonSiru Ojakatu 1 C 2 33200 Tampere
puh. 0400 446 777
instagram.com/salonsiru facebook.com/salonsiru